Från Ovan – Drönartjänster

Gillar man att flyga och fotografera så kan ju valet inte bli annat än man startar något med de båda innehållen.

Som drönaroperatör har vi de nödvändiga certifikaten som krävs enligt Transportstyrelsen för att få flyga drönare kommersiellt. Är PPL pilot sedan tidigare så har god kännedom om luftrummet och dess reglemente mm.

Att arbeta med oss

Att arbeta med oss ska vara en behaglig upplevelse kundservice är A&O. Det kan bli en långsiktig relation eller bara det där enstaka tillfället som krävde ett foto Från Ovan, ert val och behov styr helt enkelt.

Arbetsgång

Till varje tjänst följer olika processer, dvs vilka uppgifter vi tillsammans förväntas utföra för att göra uppdraget lyckosamt. Olika uppdrag ser lite olika ut men i stort handlar det om tydlighet. Inför uppstart av uppdraget kommer en checklista så vi inte missar något.

Kostnader

Första uppdraget kommer sannolikt bli på löpande räkning. Är uppdragen av repetitiv art så kan vi framgent utföra det till fastpris. Vi följer prissättningen i enlighet efter Svenska Fotografers Förbunds
rekommenderade villkor för uppdrag

Vårt mål

Att sakta men säkert bli en av de drönaraktörer på marknaden som kunderna väljer att vända sig till med förtroende.

Logotype

Tanken bakom logotypen är att den skall symbolisera att vi är beredda att göra det lilla extra för uppnå det resultat ni som kund vill ha. Krävs det rymddräkt på för få den perfekta bilden så grejar vi det också:)

Kontakta oss nu

Se våra tjänster

Boka ett uppdrag